Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Λαϊκο-δημοτική βραδιά η επόμενη μέρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λαϊκο-δημοτική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πευκοφύτου η οποία έγινε την Παρασκευή στο καφέ Gallery στο Μανιάκοι.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δ.Σ και γέμισε το μαγαζί.
Από την άλλη η ορχήστρα του Παναγιώτη Ντίμτσιου καθώς και ο Τριαντάφυλλος Πασσαλής είχαν τρελά κέφια και γλέντησαν τον κόσμο μέχρι τις πρωινές ώρες.
Η Πόπη Μπαμπούλη και ο Θανάσης Αλουγδέλης με τις φωνές τους ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι χόρευαν μέχρι πρωίας.
Τέλος να αναφέρουμε πως την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η βουλευτής ΝΔ Νομού Καστοριάς και συγχωριανή μας κα. Μαρία Αντωνίου η οποία στον  σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ για το δύσκολο έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας καθώς και πως η ίδια εκτιμά την προσπάθεια που έγινε μέχρι σήμερα από το νέο Δ.Σ και πως θα είναι δίπλα στο σύλλογο.
Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την βουλευτή κα. Μαρία Αντωνίου για την παρουσία της στην εκδήλωση καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον σύλλογο. Επίσης να ευχαριστήσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο, και τέλος να ευχαριστήσει την υπέροχη ορχήστρα(Παναγιώτη Ντίμτσιο, Τριαντάφυλλο Πασσαλή) καθώς και τους τραγουδιστές( Πόπη Μπαμπούλη, Θανάση Αλουγδέλη) οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για το Δ.Σ
Ο υπεύθυνος τύπου
Πανταζής Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου