Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Ετήσια κοπή βασιλόπιτας από τον σύλλογο Πευκοφύτου

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το καφέ Γκάλερι, αρχικά και την πλατεία Νέου Πευκοφύτου στην συνέχεια, σήμερα στην κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο σύλλογος Πευκοφύτου.

''Βούλιαξε'' η πλατεία στην κυριολεξία από τους παρευρισκομένους οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του συλλόγου και έδωσαν βροντερό παρών στην όμορφη εκδήλωση.
Σε μία εκδήλωση που θα αφήσει εποχή ο κόσμος γλέντησε με την ψυχή του,ξεχνώντας έστω και για λίγο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Ο σύλλογος από την άλλη πλευρά έχοντας άρτια οργάνωση πρόσφερε στον κόσμο παραδοσιακές τσιγαρίδες και άφθονο κρασί και όλοι μαζί με την συνοδεία της μουσικής γλέντησαν μέχρι το βράδυ!!!
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η βουλευτής ΝΔ του νομού Καστοριάς κα Αντωνίου Μαρία, ο αντιπεριφερειάρχης κος Σαββόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς κος Στεργίου και ο αντιδήμαρχος Νεστορίου.
Τέλος το Δ.Σ του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις γυναίκες του χωριού μας για την προσφορά και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου