Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο Δημήτριου Μπαμπούλη

                 

            Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου  τους Γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α΄ Πανεπιστημιακής  Χειρουργικής  κλινικής του Νοσοκομείου « ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ », Δ/ντής της οποίας είναι ο χειρούργος καθηγητής κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ, για τις άριστες ιατρικές υπηρεσίες και την ευγενέστατη και άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια νοσηλείας συγγενικού μου προσώπου.
           Ο Δ/ντής κ. Γεώργιος Μαράκης και ο χειρουργός κ. Γεώργιος Τσουλφάς ήταν « οι άνθρωποι » γιατροί που χειρούργησαν και παρείχαν φροντίδα υψηλού επιπέδου και στους οποίους χρωστάω απέραντη ευγνωμοσύνη. Γιατροί με αξιοπρέπεια και ήθος , μα πάνω απ’ όλα άνθρωποι,  οι οποίοι με νύχια και με δόντια παλεύουν για τον συνάνθρωπο τους, να του χαρίσουν το χαμόγελο, την αισιοδοξία και  τέλος την ίδια την ζωή. Και το κατορθώνουν.
         Τους γνώρισα από κοντά, τους μίλησα, μας  ενημέρωναν συνεχώς. Είναι οι επιστήμονες που η αμοιβή τους είναι η επιτυχία απέναντι σε δύσκολες επεμβάσεις. Ευχαριστώ το θεό που υπάρχουν.
          Ευχαριστώ επίσης ολόψυχα όλους- και είναι πολλοί-  όσους με περισσή προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για προσφορά σε αίμα , ώστε να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο. Ο θεός να τους χαρίζει πάντα υγεία.
         Τέλος ευχαριστώ όλους τους συγγενείς και φίλους για την ηθική υποστήριξη, την συμπαράσταση και την αγάπη που μου έδειξαν στην πρόσφατη περιπέτεια μας. 


Καστοριά 15-09-2014                                                                Με     εκτίμηση


                                                                                    Δημήτριος Χρ. Μπαμπούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου